طرز تهیه مربای گیلاس زرد

گیلاس یکی از میوه‌های جذاب تابستانی است که در رنگ‌های مختلف موجود است. یکی از جذاب‌ترین و البته خاص‌ترین گیلاس‌ها گیلاس زرد است که می‌توانید با تهیه مربای آن، نوع متفاوتی از مربا را تجربه کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر

طرز تهیه مربای گیلاس زرد خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه مربای آلبالو زرد این است که آلبالوها را خوب بشویید و بعد دم و هسته آن را بگیرید.

مرحله دوم

اکنون در این مرحله گیلاس را به همراه آب لیمو در قابلمه‌ای بریزید و بگذارید تا بجوشد. بعد از این که آلبالو برای چند دقیقه پخت و آب آلبالوها آزاد شد، شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آن حل شود سپس اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و بعد ۲۰ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله سوم

فقط حواستان باشد هر از گاهی مربا را هم بزنید تا شربت آن غلیظ شود. در نهایت گاز را خاموش کنید تا مربا خنک شود و بعد آن را به یک ظرف شیشه‌‌ای منتقل کنید و در آن را محکم ببندید. این مربا را می‌توانید تا سه هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات:

  • بهتر است برای شفاف شدن مربا، بعد از جوش آمدن، کف روی آن را به طور مرتب بگیرید.
  • برای آن‌که مرباهای‌تان کپک نزند بهتر است همیشه مربا را در حجم کم تهیه کنید تا سریع مصرف شوند اما اگر می‌خواهید در حجم زیاد بپزید بهتر است حتما از آبلیمو در تهیه مربا استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *