طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور

مربای پوست پسته با شیره انگور یک گزینه سالم و خوشمزه برای صبحانه یا عصرانه است که می‌توانید آن را روی نان تست، همراه با پنیر یا ماست میل کنید. همچنین می‌توانید از این مربا برای تهیه انواع دسرها و کیک‌ها استفاده کنید. در ادامه برای تهیه این مربا به شکل سالم‌تر، طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور را بررسی می‌کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر

طرز تهیه مربای پوست پسته و شیره انگور

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه مربای پوست پسته با شیره انگور این است که پوست پسته‌ها را خوب بشویید و چند بار آب آن را عوض کنید تا شیره اضافی آن گرفته شود. پوست‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. پس از خیساندن، پوست‌ها را آبکش کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. پوست‌های پسته را از آب جوش خارج کرده و آبکش کنید این کار را حداقل ۳ بار انجام دهید تا کاملا تلخی پوست پسته گرفته شود.

مرحله دوم

اکنون و در این مرحله پوست‌های پسته را همراه با شیره انگور، آب، آب لیمو ترش و گلاب در یک قابلمه مناسب بریزید بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشند مرتبا مربا را هم بزنید تا ته نگیرد و یکدست شود. در طول پخت، آب اضافی مربا تبخیر می‌شود و قوام می‌آید. زمانی که مربا به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید.

مرحله سوم

مربای آماده شده را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. در شیشه‌ها را محکم ببندید و اجازه دهید مربا کاملا سرد شود در نهایت هم هم شیشه‌های مربا را در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات:

  • برای حفظ ظاهر بهتری پوست‌های پسته حتما بعد از آن که آن را از آب جوش خارج کردید، داخل آب سرد بگذارید تا پوست شل نشده و ظاهرش به هم نریزد.
  • اصلی‌ترین دلیل خیساندن پوست پسته این است که تلخی پوست گرفته شود تا مربای شما تلخ نباشد. برای این کار هم همان‌طور که در بالا اشاره شد باید این کار را دو تا سه بار انجام دهید تا پوست پسته کاملا برای تهیه مربای آماده شود.
  • برای تهیه مربای پوست پسته می‌توانید به جای گلاب از زعفران یا دارچین هم استفاده کنید تا طعم مربا را متنوع‌تر کنید.
  • بهتر است برای تهیه بهتر و متفاوت‌تر مربای پوست پسته، مقداری پسته یا به صورت کامل یا به شکل خلال اضافه کنید. با این کار هم از خواص پسته بهره‌مند خواهید شد هم می‌توانید طعم متفاوتی از این مربا را داشته باشید.

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *