طرز تهیه مربای لبو

مربا یکی از خوشمزه‌های میز صبحانه است که خوشبختانه تهیه آن هم کار ساده‌ای است. کافی است. اینجا قرار است طرز تهیه مربای لبو یکی از متفاوت‌ترین و البته جذاب‌ترین مرباها را مرور کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر

طرز تهیه مربای لبو خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه مربای لبو این است که چغندرها را در آب خوب بشویید و بعد پوست آن‌ها را بگیرید سپس همه چغندرها را رنده کنید یا اگر دوست دارید به شکل نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه مربای لبو باید ابتدا در قابلمه مناسب که بهتر است جنسش مسی باشد آب بریزید و بعد شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب به جوش آید و شکر هم کامل در آب حل شود.

مرحله سوم

بعد از این، نوبت آن رسیده که چغندرها را بریزید و بگذارید چغندرها روی حرارت ملایم گاز در شیره شکری که درست کردید بپزد. فقط در این مرحله حواستان باشد که باید کف روی قابلمه را بردارید. در نهایت در اواسط پخت پودر ژله آلبالو را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.

بعد از این که مربا قوام کافی یافت دو قاشق آب لیموی تازه را اضافه کنید و اجازه دهید کمی قل بزند تا مربای شما آماده شود.

 

نکات:

  •  به جای پودر ژله آلبالو می‌توانید از ژلاتین استفاده کنید یا حتی کامل آن را حذف کنید.
  • برای داشتن مربای لبوی خوش‌رنگ بهتر است حتما از پودر ژله یا ژلاتین استفاده کنید. یادتان باشد چون چغندر به ذات خود مزه خاصی ندارد ریختن پودر ژله میوه‌ای، بخصوص پودر ژله آلبالو کمک می‌کند این مربا مزه بهتری داشته باشد.
  • افزودن آب لیمو به افزایش ماندگاری مربا کمک می‌کند پس حتما از آبلیموی تازه در تهیه این مربا استفاده کنید.
  • این مربا را اگر در یخچال نگهداری کنید تا یک ماه این مربای خوشمزه ماندگاری دارد.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *