طرز تهیه مربای به خانگی

پاییز فصل برداشت بِه و بهترین زمان برای تهیه مربای به خانگی است. عطر دل انگیز به در حال پخت و رنگ قرمز گیرای مربا، هر خانه‌ای را پر از آرامش می‌کند. با کمی حوصله و رعایت چند نکته ساده می‌توانید مربایی خوش طعم و با ماندگاری بالا تهیه کنید که نه تنها برای خودتان بلکه برای عزیزانتان هم هدیه‌ای ارزشمند باشد. در این مطلب، طرز تهیه مربای به خانگی با ماندگاری بالا را به همراه نکات مهم برای رسیدن به بهترین نتیجه به شما آموزش می‌دهیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر

طرز تهیه مربای به

مرحله اول

کیک یخچالی از آن دسته کیک‌هایی است که بدون نیاز به فر و مواد خاصی می‌توان آن را در منزل درست کرد. پس در اولین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکوییت پتی بور باید داخل قالب موردنظرتان کاغذ روغنی بیاندازید. سپس بیسکوییت پتی‌بور را با کمک دستان خود یا وردنه خرد کنید. برای راحتی کارتان می‌توانید بیسکوییت‌ها را داخل کیسه زیپ‌دار ریخته و با گوشت‌کوب روی آن‌ها بزنید. نیازی به ریز خرد کردن‌شان نیست. در ادامه فندق‌هایتان را شکسته و با چاقو خردشان کنید. آن‌ها را کنار گذاشته و به سراغ مرحله بعدی بروید.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکوییت پتی‌‌بور باید کره را داخل یک تابه بریزید. حرارت را کم کنید. زمان دهید تا کره آب شود. دقت داشته باشید که روی کره کمی کف کرده و شروع به جوشیدن کند. با بلند شدن بوی مطبوعی از کره و تغییر رنگ آن به قهوه‌ای، حرارت را خاموش کنید. ظرف کره را کنار بگذارید. حال شکلات و عسل را هم داخل تابه بریزید. مواد را مجدد روی حرارت بگذارید. مخلوط را به آرامی با یکدیگر هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانید چند قاشق از مایه شکلاتی را برای تزئین کیک یخچالی‌تان نگه دارید.

مرحله سوم

اکنون در این مرحله آب لیمو ترش و هل را به مربا اضافه کنید و اگر خواستید گلاب را هم اضافه کرده و در این مرحله حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت حداقل ۲ ساعت دیگر در حالی که روی قابلمه، در را با دم‌کنی گذاشته‌اید کاملا غلیظ شود. برای تست قوام مربا، کمی از شربت را در یک بشقاب کوچک بریزید. اگر شربت پس از سرد شدن سفت شد، مربا آماده است. در نهایت مربای آماده را در شیشه‌های تمیز و استریل بریزید و در آن‌ها را محکم ببندید و شیشه‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کاملا استریل شوند و ماندگاری مربا افزایش یابد. وقتی شیشه‌های مربا سرد شدند آن‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

نکات:

  • هر چه مربا بیشتر بپزد، غلیظ‌تر خواهد شد. اما مراقب باشید که بیش از حد نپزد چون ممکن است به ته گرفتن یا شکرک زدن آن منجر شود.
  • استفاده از آب لیمو ترش به کاهش زمان پخت و افزایش ماندگاری مربا کمک می‌کند.
  • می‌توانید از ژلاتین یا پکتین هم برای غلیظ‌تر کردن مربا استفاده کنید.
  • برای داشتن مربای به با رنگ قرمز و جذاب، به چند نکته توجه کنید. اول اینکه، از به‌های رسیده و کاملا قرمز استفاده کنید. دوم، هنگام پخت مربا، در قابلمه را نبندید تا رنگ بِه آزادانه خارج شود.
  • برای اطمینان از کیفیت و ماندگاری بالای مربا، از شیشه‌های تمیز و استریل شده استفاده کنید و مربا را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *