طرز تهیه اوتمیل ساده، پایه و اساس تهیه روشهای مختلف این صبحانه است. اوتمیل را میتوانید با انواع شیر موردنظر خود، از شیر ساده لبنی گرفته تا شیر بادام، شیر جو دوسر یا شیر نارگیل تهیه کنید. همچنین این صبحانه ساده را میتوانید از شب قبل تهیه کرده و در یخچال بگذارید تا برای مصرف در وعده صبحانه شما آماده باشد.
مواد لازم
- جو دوسر پرک: ۱ پیمانه
- آب یا شیر: ۲ تا ۳ پیمانه
- نمک: نوک قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه استانبولی خانگی
مرحله اول
در یک قابلمه کوچک، آب یا شیر را به همراه نمک روی حرارت متوسط رو به بالا بجوشانید. پس از جوش آمدن، جو دوسر را هم به ترکیب اضافه کرده و حرارت را تا حد متوسط کم کنید. اجازه دهید بلغور جو دوسر به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود و به قوام دلخواه شما برسد، بجوشد. در این بین حتما ترکیبتان را هم بزنید. چنانچه این مدت طی شد ولی جو دوسر شما هنوز سفت بود، آب یا شیر بیشتری به قابلمه اضافه کنید.
مرحله دوم
پس از پختن مواد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید تا با در بسته کمی استراحت کند. این کار باعث میشود که پخت جو دوسر شما کامل شده و مایع را بهتر به خود جذب کند. پس از آن میتوانید روی اوتمیل خود را با انواع مواد دلخواه تزیین کرده و میل کنید.
نکات:
- انواع مختلف جو دوسر مثل جو دوسر کامل، جو دوسر پرک و جو دوسر خرد شده، به زمان متفاوتی برای پخت احتیاج دارند. بهترین کار برای رسیدن به بهترین زمان پخت این است که به دستورالعمل درج شده روی بسته جو دوسر خود مراجعه کرده و طبق آن عمل کنید.