طرز تهیه سوپ شلغم

سوپ یک پیش غذای خوشمزه است که در فصل‌های پاییز و زمستان به‌خاطر سرماخوردگی بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.در ادامه طرز تهیه سوپ شلغم با استاک (عصاره) گوشت و با گوشت را به شما آموزش دهیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه سوپ شلغم خانگی

مرحله اول

برای تهیه سوپ شلغم ابتدا پوست شلغم را بگیرید سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید بعد آن‌ها را در مقدار کمی روغن در ظرف مناسب پخت سوپ تفت دهید. حالا پیاز، سیر و هویج را پوست بگیرید، آ‌‌ها را هم به قطعات کوچک برش دهید و داخل قابلمه‌ای که شلغم بود بریزید و مقداری روغن و برگ آویشن به آن اضافه کنید. این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. بعد ۲ بسته عصاره را در ۵۰۰ میلی لیتر آب گرم حل کنید و آن را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

در نهایت همه سبزیجات را به همراه برنج قهوه‌ای یا سفید، نمک و فلفل به مواد بالا اضافه کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد. می‌توانید سوپ را بعد از پخت در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. برای تزیین هم می‌توانید مقداری پیاز سرخ شده روی سوپ بریزید و آن را با نان تازه سرو کنید. نوش جان.

 

نکات:

  • یادتان باشد شلغم یکی از بهترین گزینه‌ها برای بهبود و دوران نقاهت سرماخوردگی است. پس یادتان باشد علاوه بر پختن ساده آن با آب می‌توانید آن را به شکل سوپ یا آش بپزید.
  • سوپ شلغم را می‌توانید با مواد بیشتری همراه کنید مثلا می‌توانید از قارچ یا کرفس یا حتی نخود فرنگی و ذرت هم استفاده کنید.
  • بسته به ذائقه خود و خانواده‌تان ترکیبات سوپ را انتخاب کنید. حتی می‌توانید به جای برنج از جو هم استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *